Sah si pizza

Sahul nu inseamna doar competitie, ci si o excelenta modalitate de relaxare si socializare. Acesta a fost si scopul actiunii de astazi, cand sahistii albaiulieni si-au dat intalnire la Pizzeria Iulia din Alba Iulia pentru a petrece impreuna o dupa-amiaza agreabila.

03

01

Cei mai tineri iubitori ai sportului mintii, elevi si prescolari pregatiti de maestrii FIDE Marius Ceteras si Ovidiu Lupu, au jucat mai multe partide amicale, dar au profitat din plin si de spatiul de joaca din curtea pizzeriei. La final, au savurat impreuna o delicioasa pizza preparata special pentru ei de gazdele noastre, Daniela si Iulian Plesa.
08c

08d

Seniorii, dar si cativa copii din grupa de avansati ai antrenorului Marius Ceteras, au jucat un turneu de blitz. Cei 12 participanti au jucat in sistem inchis, fiecare cu fiecare. In forma foarte buna, juniorul Adrian Secheres s-a impus cu 10 puncte din 11 partide, fiind urmat de Ovidiu Lupu 9 puncte, Razvan Teodorescu 8,5 puncte, Dan Cantemir 8 puncte, Nicolae Geisler 7 puncte si Ilie Arion 5,5 puncte. Turneul a fost arbitrat de Marius Ceteras.

06
Urmatoarea intalnire a sahistilor albaiulieni va avea loc joi 15 octombrie de la orele 17.30 in aceeasi locatie, Pizzeria Iulia din Alba Iulia, amplasata pe strada Liviu Rebreanu, in spatele Pietei Cetate.