Sah Club Cugir si CSO Cugir participa la Divizia B

În aceste zile se desfăşoară Divizia B a Campionatului Naţional pe echipe, competiţie la care participă 31 de echipe, repartizate în 3 serii.

În seria de la Slănic Moldova printre echipele participante se află şi Şah Club Cugir în componenţa Radu Cormoş, Mihai Vîlceanu, George Ileană, Iuliu Vlad. După 5 runde echipa cugireană se clasează pe locul 5 din cele 9 echipe participante cu 2 victorii, un meci egal şi 2 înfrângeri. Cel mai bine a evoluat până acum George Ileană cu 4 puncte din 5 partide la masa 3, dar merită remarcate şi evoluţiile pozitive a lui Radu Cormoş, 5 remize din 5 partide la masa 1, şi Mihai Vîlceanu cu 3 puncte din 5 partide la masa 2.

Rezultatele din Divizia B seria de la Slănic Moldova

Seria de la Satu Mare şi-a desemnat deja câştigătoarea, echipa ACS “Petra-Şah” Satu Mare promovând în divizia A cu 7 victorii din 7 meciuri. Reprezentanta judeţului nostru în această serie, CSO Cugir s-a clasat pe locul 7 din cele 10 echipe participante cu 2 victorii, un meci egal şi 4 înfrângeri. De remarcat evoluţia excelentă în echipa cugireană a maestrului FIDE Ovidiu Lupu care a realizat 6 puncte din 7 partide la masa 1. Din păcate evoluţia lui nu a fost susţinută de ceilalţi trei componenţi ai echipei care au realizat următoarele punctaje: Doru Jiroş 3,5p la masa 2, Mircea Adrian Zinca 1p la masa 3 şi Vasile Todescu 2p la masa 4.

Rezultatele din Divizia B seria de la Satu Mare