Mihnea Costachi, Iustin Ciorgovean și George Ileană pe podium la Campionatele Naționale de juniori. Andrei Bar inclus în premieră în lotul național de juniori

Finalele naționale de juniori au fost și în acest an un reper al nivelului de pregătire al tinerilor șahiști albaiulieni.
Īmbucurător este faptul că pe lângă deja obișnuitele medalii obținute de juniorii albaiulieni consacrați, Mihnea Costachi (legitimat la Politehnica Iași) aur la blitz și argint la șah rapid și dezlegări, Iustin Ciorgovean (legitimat la Universitatea de Vest Timișoara) aur la șah rapid și argint la șah clasic și George Ileana (legitimat la CS Tinerii Maeștri București) argint la șah rapid și dezlegări, bronz la șah clasic, avem o nouă generație care ne dă speranțe pentru viitor.
Andrei Bar s-a clasat pe locul 6 din 118 participanți la categoria băieți sub 10 ani, fiind selecționat în premieră în lotul național de juniori, Alexandru Simina, care încă nu a împlinit 9 ani, a obținut locul 11 din 110 participanți la șah rapid, iar Andrei Simina 25 de puncte din 30 posibile la dezlegări, ambii la aceeași categorie de vârstă. Cei trei vor face parte din echipa de juniori sub 10 ani a CSM Unirea Alba Iulia si la naționalele de juniori pe echipe din luna iulie unde sperăm într-o clasare cât mai bună în lupta cu puternicele cluburi din București, Iași, Galați, Satu Mare și Buzău.
Evoluții bune in întrecerile cu cei mai buni juniori din țară au avut și alți juniori care se pregătesc la CSM Unirea Alba Iulia: Răzvan Burja-Udrea, George Pleșa și Ianis Tarciuc.