Adrian Secheres castiga Cupa „CAR Credit Teius”

Centrul de zi – Clubul membrilor CAR Credit Teiuş a găzduit astăzi ediţia a II-a concursului de şah Cupa “CAR Credit Teiuş” organizat de Consiliul Director al CAR Credit Teiuş în parteneriat cu Primăria oraşului Teiuş, eveniment inclus în programul “Zilelor Oraşului Teiuş” ediţia a VIII-a.

car01  car03  car02

La turneu, care s-a desfăşurat în condiţii organizatorice foarte bune, au participat 34 de jucători din Aiud, Alba Iulia, Jimbolia, Mihalţ, Rădeşti, Sântimbru, Stremţ şi Teiuş, care s-au întrecut pe parcursul a 7 runde desfăşurate în sistem elveţian. Pe primul loc în clasamentul general s-a situat juniorul Adrian Sechereş (Teiuş) cu 6,5 puncte, care l-a devansat cu o jumătate de punct pe Tiberiu Bardi (Rădeşti). Ultimul loc pe podium i-a revenit lui Sandu Sicra (Alba Iulia), care a avut cel mai bun coeficient Buchlotz din grupul de jucători cu 5 puncte, care i-a mai inclus pe Marius Udrea, Simion Sechereş şi Mihai Lascu, toţi din Teiuş.

car04 Adrian Secheres   car05 Sandu Sicra (stanga) vs Tiberiu Bardi (dreapta)  car06 podium seniori

S-au acordat şi următoarele premii speciale:

Veterani: 1.Mircea Cepoiu (Alba Iulia) 2.Emanuil Pop (Aiud) 3.Ioan Cardoş (Aiud)

car07 podium veterani

Feminin: 1.Iulia Vlad (Aiud) 2.Laura Alexe (Teiuş) 3.Ozana Miclea (Teiuş)

car10 podium feminin

Juniori sub 20 de ani: 1.Marius Udrea (Teiuş) 2.Mihai Lascu (Teiuş) 3.Doru Brădean (Teiuş)

car08 podium juniori sub 20 ani

Copii sub 14 ani: 1.Cristian Lodroman (Teiuş) 2.Vlad Domşa (Teiuş) 3.Gabriel Roşca (Teiuş)

car09 podium copii sub 14 ani

“Clubul nostru este deschis permanent, membrii noştri având posibilitatea nu doar să joace aici zilnic şah, table sau tenis de masă, dar şi să se implice în alte acţiuni sociale, culturale şi sportive. Vom continua să organizăm şi alte turnee de şah, fiindcă există interes în rândul membrilor noştri pentru acestea.” a declarat Cristian Florin Bota, directorul executiv al CAR Credit Teiuş

La rândul său, câştigătorul turneului Adrian Sechereş a declarat “Această a doua ediţie a turneului organizat de CAR Credit Teiuş a fost mai dificilă decât prima. Mă bucur că am reuşit să câstig în faţa propriului public şi, mai ales, victoria este cu atât mai binevenită cu cât vine după o serie de 6 turnee în care am ocupat locurile 2 şi 3. Îi mulţumesc domnului Cristian Florin Bota şi colegilor dânsului pentru organizare şi sper ca activităţile urmatoare ale CAR Credit Teiuş să atragă tot mai mulţi copii din oraşul nostru spre şah.”

car11 poza de grup cu toti participantii si organizatorii